Webové aplikace Úřadu průmyslového informací užívají nezbytné soubory cookies k technickému zajištění funkčnosti a pro potřeby poskytování služby informační společnosti, která je výslovně vyžádána uživatelem.Rozumím
Upozorňujeme uživatele aplikace ePodání, že ve formulářích byla zpřístupněna nová funkce. Na základě zadání IČ je u subjektů evidovaných v registru osob možné předvyplnit/vyhledat údaje o subjektu zadávané do formuláře.
Rozumím
Upozorňujeme uživatele, kteří se přihlašují do e-Portálu prostřednictvím identity občana a kteří mají v e-Portálu zpřístupněný seznam korespondence, na novou funkci notifikací korespondence z Úřadu, kde byla stanovena lhůta na odpověď, a možnost odpovědět na tuto korespondenci s částečně předvyplněným formulářem (číslo spisu a předmět sdělení) Z04 - Obecné sdělění/žádost nezpoplatněná. Rozumím
Údaje byly získány dne: 19.05.2024 02:55. Poslední aktualizace dat: ÚPV-ČR 18.05.2024 UPOZORNĚNÍ: tento výpis má pouze informativní charakter a údaje pro jeho vytvoření byly získány na síti Internet. Domníváte-li se, že obsahuje chyby, obraťte se prosím na Úřad průmyslového vlastnictví.
Základní bibliografie
(21) Číslo přihlášky
2010-23601
(11) Číslo zápisu
21816
(22) Datum podání
10.12.2010
Priorita
(54) Název
CS: Fermentovaný masný výrobek s obsahem probiotické kultury EN: Fermented meat product containing probiotic culture
(71/73) Přihlašovatel/Majitel
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Ke Dvoru 12a, 160 00 Praha - Vokovice, Česká republika
Universita Tomáše Bati ve Zlíně, nám. T.G. Masaryka 5555, 760 01 Zlín, Česká republika
(72/75) Původce
Ing. CSc. Petr Roubal, Praha, Česká republika
Ing. CSc. Alexandra Šalaková, Praha, Česká republika
Doc. Ing. PhD. Jan Hrabě, Brno, Česká republika
MVDr. PhD. Ivan Holko, Preseľany, Slovensko
Zástupce
Ing. Jaroslav Novotný, Římská 45, 120 00 Praha 2, Česká republika